top of page

Robland Freesmachines LEZA Belgium

Een freesmachine is een houtbewerkingsmachine, waarbij een sneldraaiend stuk gereedschap (de frees) een profiel of vorm kan frezen uit een stuk materiaal. De machine wordt gebruikt om verschillende materialen, waaronder hout, van vorm te veranderen (verspanen). Door de functionaliteiten zijn freesmachines belangrijk in de houtbewerkingssector. Enkele belangrijke houtfrezers zijn de kettingfreesmachine, vingerfreesmachine, kopieerfreesmachine en bovenfreesmachine.

Robland Freesmachines

Wij bieden freesmachines van het merk Robland aan. Robland is een bekend merk in de houtbewerkingssector en produceert naast freesmachines ook verschillende andere houtbewerkingsmachines. Wij bieden een drietal freesmachines aan uit de T series. Bent u geïnteresseerd in een van de machines of wenst u meer uitleg? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!

Robland T 120 L

Robland T 120 L freesmachine

De T120L freesmachine heeft een afmeting van 1200 x 705 mm. De machine is uitgerust met een snel wisselbare freesas en werkt op 5 verschillende rotatiesnelheden. Daarnaast beschikt de T120L over de volgende specificaties:

Bogenfrees

Stabiele freesaanslag

Handwiel met klok voor de hoogteaanduiding van de freesas

Uitschuifbare raamgeleider

Integraalaanslag "AIGNER" voor de veiligheid

Sterke en stevige aluminium geleider

Robland T 120 P

Robland T 120 P freesmachine

De T120P freesmachine is uitgerust met een uitschuifbare raamgeleider. Dit is ideaal ter ondersteuning van plaatmateriaal. De machine heeft de volgende afmetingen: 1200 x 705 mm. Daarnaast beschikt de T120P over de volgende specificaties:

Werkt op 5 snelheden

Snel wisselbare freesas

Wegdraaibare topkap, welke beweegt op lineaire geleidingen

Sterke freesaanslag

Bogenfrees voor het maken van verschillende bogen

Met hoogteaanduiding

Robland T 120 S

Robland T 120 S freesmachine

De T120S freesmachine heeft een bogenfrees. Dit is ideaal voor het maken van glooiingen of boogvormen. Door het gebruik van een mal kan de as rond frezen. De afmetingen zijn 1200 x 705 mm. Daarnaast beschikt de T120P over de volgende specificaties:

Freesdoorn MK5 met verschillende diameters (30/32/40/50)

Stabiele freesaanslag

Wegdraaibare topkap

Werkt op 5 snelheden

Met penneplaat om de geleider schuin te zetten

Sterke freesaanslag

LEZA Belgium

Machines en houtwerktuigen in Sint-Andries

bottom of page