top of page

Kantenlijmers LEZA Belgium

Een kantenlijmer of afplakmachine wordt gebruikt voor het beplakken van panelen. Er zijn drie verschillende kantenlijmers: een mobiele kantenverlijmer met lijmbak, een stationaire kantenlijmmachine en een mobiele kantenverlijmer met voorgelijmde bandjes. De stationaire kantenlijmer is ideaal voor het beplakken van rechte lengtes, terwijl de mobiele kantenlijmmachine geschikt is om rond te verlijmen.

Onze merken

Wij bieden kantenlijmers aan van de merken Festool, Robland en Lange Maschinenbau (LMB). Heeft u interesse in een van de kantenlijmers? Neem contact met ons op voor extra informatie of een vrijblijvende offerte! Wij bespreken graag uw wensen om u te begeleiden naar de juiste machine! 

Festool

Festool kantenlijmers en afplakmachines

Festool staat bekend als een vaste waarde voor de echte professional. De fabrikant heeft meer dan 90 jaar ervaring met elektrische gereedschappen. De machines van Festool maken het werk van professionele vakmannen, waaronder schilders en schrijnwerkers een stuk eenvoudiger.

Robland

Robland kantenlijmers en afplakmachines

Robland is een belangrijk merk in de houtbewerkingssector. De fabrikant heeft meer dan 50 jaar ervaring met de productie van houtbewerkingsmachines voor de doe-het-zelver en de professional. De missie van Robland? 'Hoge kwalitatieve producten tegen een goede prijs'

Lange Maschinenbau

LMB kantenlijmers en afplakmachines

Lange Maschinenbau (LMB) ontwikkelt, produceert en distribueert houtbewerkingsmachines voor verschillende toepassingen. Met meer dan 30 jaar ervaring biedt de fabrikant individuele oplossingen voor iedere professional of doe-het-zelver in de houtbewerking.

LEZA Belgium

Machines en houtwerktuigen in Sint-Andries

bottom of page