top of page

Lintzagen LEZA Belgium

Een lintzaag of lintzaagmachine wordt gebruikt om hout (van verschillende diktes) te verzagen. Met een lintzaag is het mogelijk om lange rechte snedes en bochten te maken. De radius van een bocht is afhankelijk van de breedte van het lint.

Onze merken

Wij bieden lintzagen aan van de merken MeberRobland en DeWalt. Heeft u interesse in een van de lintzagen? Neem contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte. Wij staan voor u klaar om u te helpen aan de juiste machine! 

Meber

Meber lintzagen

Meber is een Italiaans merk en produceert al meer dan 60 jaar machines voor het verwerken en snijden van verschillende materialen, waaronder hout, staal, aluminium en gietijzer. De machines van Meber maken het werk van echte vakmannen een stuk eenvoudiger.

Robland

Robland kantenlijmers en afplakmachines

Robland is een belangrijk merk in de houtbewerkingssector. De fabrikant heeft meer dan 50 jaar ervaring met de productie van houtbewerkingsmachines voor de doe-het-zelver en de professional. De missie van Robland? 'Hoge kwalitatieve producten tegen een goede prijs'

DeWalt

DeWalt lintzagen

DeWalt ontwikkelt, produceert en distribueert elektrisch gereedschap en handgereedschap voor de industrie, bouw en houtbewerkingsindustrie. Met meer dan 95 jaar ervaring biedt DeWalt verschillende oplossingen voor professionals of doe-het-zelvers in de houtbewerking. 

LEZA Belgium

Machines en houtwerktuigen in Sint-Andries

bottom of page